Home Ön itt van:
2011. június 21. kedd 17:00 - 2011. július 8. péntek 18:00
Közép-európai Kulturális Intézet, Budapest, 1088 Rákóczi út 15.
Konferencia
Június 21-én fotókiállítás nyílik a Közép-európai Kulturális Intézetben, ahol a régi és az új Krakkóról és magyar emlékeiről látható válogatás kortárs fotóművészek képeiből, valamint a Magyar Építészeti Múzeum és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal archívumából.
A kiállítást kedden 17 órakor Arkadiusz Bernaś, a budapesti Lengyel Intézet igazgatója, Kovács István volt krakkói főkonzul, a város díszpolgára és Jékely Zsolt, a NEFMI Kulturális Kapcsolatok Főosztályának vezetője nyitja meg.

A Közép-európai Kulturális Intézet június 28-án, együttműködve a krakkói Nemzetközi Kulturális Intézettel tudományos ülésszakot tart Hagyományok és perspektívák a lengyel–magyar kapcsolatokban címmel. A 10 órakor kezdődő egész napos konferencián a kiváló magyar polonisták – Kovács István, Pálfalvi Lajos és mások mellett - lengyel előadók is részt vesznek.
A nyitóelőadást dr. Jacek Purchla professzor tartja.

A konferenciát és a kiállítást a Magyar Külügyminisztérium támogatásával rendezzük az uniós elnökség Lengyelország részére történő átadása alkalmából.

Helyszín: Közép-európai Kulturális Intézet
1088 Budapest, Rákóczi út 15.

További információ: www.ceci.hu / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / (06-1) 327-0005
Belépődíj: nincs

Bemutatkozás

Tevékenységeink

...

Az európai együttműködés folyóirata. Kattintson ide!

Top

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.